WELCOME TO THE WORLD OF ASTIBO
MK EN
X

Модната куќа „Астибо Бејзик“ е успешен фамилијарен бизнис, кој се базира не само на 30 годишното искуство во полето на текстилната индустрија на фамилијата Саневи. Поминувајќи низ неколку фази на развој, Астибо Бејзик денес е добро основана средна компанија. Таа запослува способни работници и има значителни 17 години производно искуство. Астибо Бејзик е единствената текстилна компанија специјализирана за производство на тешки и полу-тешки производни програми.
Производите на АСТИБО БЕЈЗИК се направени по единствен и исклучително квалитетен дизајн. Именувани по препознатливиот бренд „АСТИБО“ – трговска марка заштитена на интернационално ниво од Женевската Конвенција. Производите на АСТИБО БЕЈЗИК се пласираат на домашниот Македонски пазар, но и на пазарите на поранешните Југословенски републики: Словенија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Косово, Албанија и од неодамна Србија, Црна Гора и Австралија.

 

Развојната стратегија на модната куќа Беас-с цели на константно освојување на пазарот со соработка со агенти кои ја претставуваат АСТУБО БЕЈЗИК во Русија, Белорусија, Украина и Германија. За да го постигнеме сето ова, беше имплементирана технолошка иновација како CAD/CAM, вработуваме високо-квалитетни, квалификувани експерти и консултанти во полето на текстилната индустрија со цел да ги постигнеме ISO стандардите како трајна цел на бизнис стратегијата.